La ce să fii atent când cumperi un laptop

Pe măsură ce tehnologia avansează, fiecare dintre noi vrea să aibă tot ce este mai bun şi mai nou pe piaţă. Totuşi, înainte să te arunci la ceva extrem de costisitor, gândeşte-te la nevoile tale.

42 afișări
Imaginea articolului La ce să fii atent când cumperi un laptop

La ce să fii atent când cumperi un laptop (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cât de mare să fie ecranul, dar să nici nu renunţi la funcţia esenţială a unui laptop, aceea de a fi mutat uşor dintr-un loc în altul. De câte porturi ai nevoie şi câte îţi sunt cu adevărat utile? Sau câtă memorie - RAM este suficientă pentru activităţile tale?
Există atâtea variabile în ecuaţie, încat ai putea fi tentat să renunţi şi să te orientezi după un singur criteriu: preţul.

Citeşte mai multe despre cum să alegi un laptop pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici