La ce sunt bune fântânile arteziene din Bucureşti? Moment hilar, surprins în trafic VIDEO

  • Moment inedit în traficul din Sectorul 3 în Capitalei, luni seara.
  • Un bărbat a fost surprins cum se spală la fântânile arteziene.
  • Şi nu oricum, ci cu şampon şi voie bună.
2412 afișări
Imaginea articolului La ce sunt bune fântânile arteziene din Bucureşti? Moment hilar, surprins în trafic VIDEO

Captură video Porojan Marian/ Facebook

Un tânăr este surprins cum se săpuneşte cu şampon pe cap şi pe corp luni seara, pe mijlocul unei şosele din Sectorul 3, spre deliciul şoferilor. Un trecător l-a filmat şi a postat imaginile online. 
 
Bărbatul este îmbrăcat în pantaloni trei sferturi şi are lângă el o sticlă de şampon. Apă are deja, la micile fântâni arteziene pornite pe spaţiul verde. În timp ce se spală, acesta mai stă de vorbă cu şoferii curioşi, care îl filmează sau îl întreabă despre „cum e apa”. 
 
La final, după ce se limpezeşte bine, bucureşteanul ia sticla cu şampon şi pleacă dansând şi fericit că e curat şi răcorit.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici