La Timişoara nu se ridică doar maşini de pe stradă, ci şi CĂRUŢE - FOTO

La Timişoara nu se ridică doar maşini de pe stradă, ci şi căruţe. Un căruţaş care a fost prins circulând fără aprobare pe Calea Buziaşului, luni dimineaţa, a fost amendat cu 300 de lei.

1435 afișări
Imaginea articolului La Timişoara nu se ridică doar maşini de pe stradă, ci şi CĂRUŢE - FOTO

La Timişoara nu se ridică doar maşini de pe stradă, ci şi CĂRUŢE

Poliţiştii locali din Timişoara au depistat, luni dimineaţa, o căruţă care circula fără aprobare pe o stradă din oraş, motiv pentru care vehiculul a fost ridicat şi transportat la un depozit.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Locală Timişoara, căruţaşul a fost prins circulând fără aprobare pe Calea Buziaşului şi a fost amendat cu 300 de lei.

“Mai mult, vehiculul cu tracţiune animală a fost ridicat cu sprijinul Societăţii de Drumuri Municipale şi transportat la depozitul de pe Calea Şagului”, arată Poliţia Locală Timişoara.

Conform reprezentanţilor instituţiei, doar în ultimele zile, şase căruţaşi au fost prinşi circulând pe două străzi din Timişoara, deşi acest lucru este interzis dacă nu deţin aviz din partea Comisiei de Circulaţie din cadrul primăriei.

“Cei în cauză au fost surprinşi cu sprijinul imaginilor video puse la dispoziţie ca urmare a unui protocol de colaborare semnat între Poliţia Locală Timişoara şi Primăria Moşniţa Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către Poliţia Locală Timişoara a camerelor video amplasate pe raza localităţii. Căruţaşii au fost sancţionaţi cu câte 300 lei fiecare”, arată Poliţia Locală Timişoara.

Poliţiştii locali atrag atenţia asupra faptului că aceşti căruţaşi nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, motiv pentru care vor continua verificările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici