VIDEO  Lava fierbinte iese din pământ: imagini spectaculoase ale vulcanului din apropierea capitalei Islandei

Un vulcan a erupt în Peninsula Reykjanes, în sud-vestul Islandei, lângă capitala Reykjavik.

428 afișări
Imaginea articolului Lava fierbinte iese din pământ: imagini spectaculoase ale vulcanului din apropierea capitalei Islandei

Imaginile şi videoclipurile arată lavă şi fum care se revarsă dintr-o fisură din pământ pe versantul unui munte.

Peninsula Reykjanes este o zonă vulcanică şi foarte seismică.

În martie 2021, fântânile de lavă au erupt deja dintr-o fisură lungă între 500 şi 750 de metri în sistemul vulcanic Fagradalsfjall.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici