Leonardo DiCaprio pledează pentru victimele războiului din Ucraina, într-o postare pe Instagram: „Au pierdut totul”. Una dintre imaginile postate este din România

  • Actorul din Titanic, în vârstă de 47 de ani, a postat fotografii de la diverse organizaţii umanitare care îi ajută pe cei afectaţi de invazia militară a Rusiei în Ucraina, care a început pe 24 februarie 2022.
  • „Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supravieţuire”, a scris îndrăgitul actor de la Hollywood.
  • La începutul săptămânii, o ştire falsă despre faptul că actorul ar fi donat 10 milioane de dolari Ucrainei a făcut înconjurul presei, dar a fost dezminţită între timp de CNN.
  • Una dintre pozele postate de acesta pe Instagram este din România.
2524 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio pledează pentru victimele războiului din Ucraina, într-o postare pe Instagram: „Au pierdut totul”. Una dintre imaginile postate este din România

Leonardo DiCaprio pledează pentru victimele războiului din Ucraina, într-o postare pe Instagram: „Au pierdut totul”. Una dintre imaginile postate este din România

Leonardo DiCaprio a făcut joi o postare rară pe Instagram, în care a militat pentru victimele războiului din Ucraina, potrivit DailyMail.

Actorul din Titanic, în vârstă de 47 de ani, a postat fotografii de la diverse organizaţii umanitare care îi ajută pe cei afectaţi de invazia militară a Rusiei, care a început pe 24 februarie 2022. 
 
„Organizaţii umanitare precum @SavetheChildren @careorg @IRC şi @refugees sunt pe teren, dedicându-şi personalul şi resursele pentru a sprijini familiile şi oamenii nevinovaţi”, a adăugat el.
 
Fanii câştigătorului premiului Oscar au fost emoţionaţi, o persoană comentând: „Îţi mulţumesc că îţi foloseşti platforma pentru a ajuta oamenii din Ucraina”.
 
La începutul săptămânii, o ştire falsă despre faptul că actorul ar fi donat 10 milioane de dolari Ucrainei a ajuns în presă, dar a fost dezminţită de CNN.
 
Povestea relata că răposata bunică maternă a lui DiCaprio s-a născut în oraşul ucrainean Odessa, dar o sursă apropiată actorului a lămurit zvonul şi a spus că acesta ”nu are niciun membru al familiei din Odessa sau din altă parte din Ucraina”. 
 
De asemenea, sursa a declarat că DiCaprio „este alături de Ucraina” şi a făcut donaţii umanitare către CARE, Comitetul Internaţional de Salvare, Salvaţi Copiii şi Agenţia ONU pentru refugiaţi.
 
DiCaprio este celebru pentru eforturile sale umanitare şi de mediu, iar în 1998 a înfiinţat Fundaţia Leonardo DiCaprio, care sprijină peste 35 de proiecte de conservare din întreaga lume însărcinate cu protejarea ecosistemelor şi speciilor fragile.
 
DiCaprio s-a întâlnit cu preşedintele rus Vladimir Putin, care era prim-ministru la acea vreme, pe 23 noiembrie 2010, la Sankt Petersburg, Rusia.
 
Cei doi au fost văzuţi discutând la o recepţie organizată în timpul Forumului internaţional pentru conservarea tigrului, care a avut loc ca răspuns la preocupările legate de posibila dispariţie a tigrului ca specie.
 
La vremea respectivă, BBC a relatat că Putin l-a numit pe DiCaprio un "muzhik" - sau "un om adevărat" - datorită eforturilor sale de a fi prezent la eveniment după două întârzieri majore ale avionului. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici