Lia Olguta Vasilescu: Sanie high-tech şi experienţe de realitate virtuală la Târgul de Crăciun din Craiova

Cei care ajung în acest an la Târgul de Crăciun din Craiova au parte de experienţe de realitate virtuală. Astfel, copiii şi adulţii pot experimenta scenarii virtuale cu Moş Crăciun.

1511 afișări
Imaginea articolului Lia Olguta Vasilescu: Sanie high-tech şi experienţe de realitate virtuală la Târgul de Crăciun din Craiova

Sanie high-tech şi experienţe de realitate virtuală la Târgul de Crăciun din Craiova

„Anul acesta, Târgul de Crăciun din Craiova îşi invită vizitatorii la noi experienţe, precum Realitatea Virtuală. Două standuri amplasate în Piaţa William Shakespeare oferă doritorilor posibilitatea de a se regăsi în scenarii virtuale”, a anunţat sâmbătă Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei.

Conform acesteia, graţie simulatorului roller coster „Sania lui Moş Crăciun”, copiii vor descoperi universul virtual al Crăciunului, pe o sanie high-tech, unde pot experimenta magia realităţii virtuale.

Al doilea stand oferă o paletă diversificată de experienţe VR, atât pentru copiii de peste 3 ani, cât şi pentru adulţi, în scenarii cu Moş Crăciun, Roller – Coaster, cu dinozauri, maşini, avioane sau scenarii horror.

În cadrul Târgului de Crăciun din Craiova poate fi admirat şi cel mai frumos brad din Europa. Acesta a fost desemnat pe site-ul partener pentru turism al Comisiei Europene www.europeanbestdestinations.com. Acesta completează castelul Crăiesei Zăpezii şi are 20 metri înălţime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici