Video Liderul Sindicatului "Forţa Legii" a fost "fugărit" de prefectul de Dolj - VIDEO

Preşedintele Sindicatului Administraţiei Publice "Forţa Legii", Ringo Dămureanu, susţine că a fost "fugărit" pe culoarele Palatului Administrativ din Craiova de prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, după ce a vrut să pozeze uşa de la cabinetul acestuia pe care scrie "zonă de securitate".

1475 afișări

Incidentul dintre prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, şi liderul SAP "Forţa Legii", Ringo Dămureanu, a avut loc, marţi, în jurul orei 14.00, la Palatul Administrativ din Craiova.

Liderul SAP "Forţa Legii" susţine că a fost "fugărit" de prefectul Eugen Georgescu în momentul în care încerca să fotografieze cu telefonul mobil uşa de la cabinet, pe care era inscripţionat "zonă de securitate".

"Astăzi (marţi - n. r.) am coborât de la biroul pe care îl am în Consiliul Judeţean, la biroul domnului prefect, am văzut înainte de anticamera dânsului, pe o uşă, că scria «zonă de securitate - cabinet prefect», m-am oprit şi am avut intenţia să fac o fotografie acelei uşi. Moment în care m-am trezit cu prefectul în uşă, care pur şi simplu a vrut să mă prindă de mână, m-am speriat şi am luat-o pe hol la fugă. Prefectul a alergat după mine până aproape de poartă, în primă fază am mers în biroul meu, după care jandarmii, în frunte cu şeful jandarmeriei, mă aşteptau pentru remedierea situaţiei", a declarat Ringo Dămureanu.

La rândul său, prefectul Eugen Georgescu spune că Ringo Dămureanu a încălcat regulamentul instituţiei încercând să facă fotografii într-o zonă interzisă a instituţiei.

"Omul încălcase regulamentul şi făcea poze în zonă interzisă şi se ferea de mine. Când am încercat să văd cine e a luat-o la fugă şi a început să ţipe după presă", a spus prefectul Eugen Georgescu.

Potrivit sursei citate, liderul de sindicat a încercat să pozeze uşa pe care este inscripţia "zonă de securitate" pentru a justifica "probabil" în faţa instanţei de ce l-a catalogat drept "securist" la un miting de protest din urmă cu o săptămână, organizat pe esplanada Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova.

"Nu vreau să am cu el niciun fel de dialog. E acţionat în instanţă şi el a venit, ca justificare, pentru că m-a făcut securist, să pozeze zona de securitate, poate consideră că asta e justificarea lui că m-a acuzat, altă logică nu avea. Altfel, ce logică are să pozezi o tablă? Nu am văzut nici dacă avea telefon sau aparat, decât am văzut ceva fugind", a mai spus prefectul de Dolj.

Liderul de sindicat a fost oprit de jandarmii care asigură accesul în incinta Palatului Administrativ din Craiova pentru a lămuri situaţia.

"Dar ce faceţi? Mă reţineţi? Aveţi mandat în acest sens?", le-a spus Ringo Dămureanu jandarmilor de la poartă care i-au solicitat mobilul pentru a se asigura că sindicalistul nu a fotografiat uşa cabinetului prefectului Eugen Georgescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici