Linia de cale ferată Constanţa - Mangalia, blocată după deraierea unui vagon-cisternă

Două trenuri de călători care circulau spre Constanţa şi Mangalia au avut întârzieri cuprinse între 60 şi 90 de minute, după ce linia de cale ferată Constanţa - Mangalia a fost blocată, luni dimineaţă, în urma deraierii unui vagon-cisternă încărcat cu benzină.

45 afișări
Imaginea articolului Linia de cale ferată Constanţa - Mangalia, blocată după deraierea unui vagon-cisternă

Linia de cale ferată Constanţa - Mangalia, blocată după deraierea unui vagon-cisternă

Astfel, un tren personal care se îndrepta de la Mangalia spre Constanţa şi un tren accelerat Bucureşti-Mangalia au fost oprite în staţiile Eforie, respectiv, Constanţa, şi au acumulat întârzieri cuprinse între 60 şi 90 de minute.

Cele două trenuri au fost oprite în gări până când vagonul care a deraiat la ieşirea din Constanţa către Agigea a fost repus pe şine. Întreaga operaţiune a durat aproximativ trei ore, iar în jurul orei 13.30 vagonul deraiat a fost repus pe şine, plecând spre destinaţie - Portul Constanţa Sud - Agigea.

Un vagon încărcat cu benzină care făcea parte dintr-o garnitură formată din aproximativ 30 de vagoane a deraiat, luni dimineaţă, la ieşirea din Constanţa către Agigea, în zona Poarta 6, fără ca vreo persoană să fie rănită în urma incidentului.

Potrivit directorului Diviziei "Infrastructură" din cadrul Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maier, incidentul, apărut la al treilea vagon din spatele garniturii încărcate cu produse petroliere, s-a produs, cel mai probabil, în urma unei defecţiuni tehnice. Astfel, vagonul, încărcat cu benzină, a ieşit de pe şine, dar fără să se răstoarne. Din acesta nu s-a scurs benzină, însă în zonă a mers şi un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Port.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici