Video Litoralul, afectat de inundaţii

Staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, dar şi Costineşti, Neptun şi Saturn, precum şi alte zone din judeţul Constanţa au fost afectate de inundaţii, în noaptea de marţi spre miercuri.

13 afișări

Subprefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, a declarat, miercuri dimineaţă, că ploaia din noaptea precedentă a afectat serios staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, Drumul Naţional 39 fiind blocat pentru câteva ore.

„20 de persoane au fost evacuate la Eforie Sud, casele lor fiind înconjurate de ape, copiii fiind mutaţi în siguranţă chiar dacă adulţii au refuzat să părăsescă locuinţele. Şi la Eforie Nord a fost necesară intervenţia pompierilor, peste 50 de case fiind inundate. Reprezentanţii ISU Constanţa au lucrat toată noaptea ca să scoată apa cu pompele. DN 39 a fost redat traficului după ce s-a lucrat toată nopatea pentru a-l elibera de ape şi a curăţa molozul şi piatra aduse de ploi“, a precizat subprefectul judeţului Constanţa.

În Eforie Nord, 30 de camere ale unui hotel de două stele au fost inundate, ploaia pătrunzând fără probleme prin ferestrele şi uşile hotelului. Turiştii şi-au petrecut noaptea în holul clădirii, dar vor fi cazaţi, miercuri, în alt hotel din staţiune.

Pe lista localităţilor afectate se numără şi staţiunile Costineşti, Neptun şi Saturn.

Ploaia a dat peste cap şi traficul din oraşul Constanţa, intersecţiile fiind inundate. În centrul Constanţei, semafoarele nu funcţionau nici miercuri dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici