LIVE BLOG. 1 Mai, mai trist ca niciodată. Locurile în care mergeai la picnic, păzite de poliţişti şi jandarmi

Trăieşti din amintiri de 1 Mai. Realitatea de astăzi nu are nicio legătură cu veselia şi petrecerile de anul trecut de pe vremea asta.

155 afișări

Nu doar că nu mergi la mare şi la terase, pentru un mic şi o bere, dar nici în parc nu ai voie să mergi din cauza epidemiei de coronavirus. Locurile în care mergeai la picnic sunt păzite de poliţişti şi jandarmi. La Bucureşti, Parcul Tineretului, pădurile de la Cernica, Mogoşoaia şi Băneasa sunt teritorii interzise în timpul stării de urgenţă. Autorităţile te sfătuiesc să nu ieşi din casă şi să nu zădărniceşti eforturile din ultima lună şi jumătate.

După ora 13.00 Mediafax va transmite LIVE din Parcul Carol. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici