Local înnorări, ceaţă, burniţă şi fulguieli. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

În zonele joase de relief, vor fi înnorări, local ceaţă şi izolat burniţă şi fulguieli. În restul teritoriului, mai cu seamă la deal şi la munte, cerul va fi variabil spre senin, informeaza ANM.

697 afișări
Imaginea articolului Local înnorări, ceaţă, burniţă şi fulguieli. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va răci. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Ovidiu Iordachi / Mediafax Arhiva Foto)

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului in est şi în sud-est. Regimul termic se va menţine apropiat de cel normal pentru această dată în cea mai mare parte a tării. Temperaturile maxime se vor situa intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -11 si -2 grade, local mai scăzute in Transilvania.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va avea innorări in general persistente. Vor fi condiţii de ceată, mai ales dimineaţa, trecător posibil şi fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -7...-5 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil la deal şi la munte, iar noaptea şi în vest, nord-vest şi nord, în timp ce în celelalte regiuni va avea înnorări şi va ninge slab, local în Moldova, Muntenia şi Dobrogea şi izolat în rest. Faţă de intervalul precedent, regimul termic va marca o scădere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 2 grade, iar cele minime între -12 şi -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpatilor Orientali. Va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, în interiorul arcului carpatic şi doar izolat în sud-vest şi sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice şi zona montană înaltă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici