Locuitorii din Piteşti, fără apă caldă şi căldură

Locuitorii municipiului Piteşti au rămas fără apă caldă şi căldură, după ce a fost întreruptă furnizarea gazelor naturale către societatea de termoficare, din cauza datoriilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11 afișări

Potrivit directorului SC Termoficare SA, Ion Richiţeanu, sistarea furnizării gazelor este cauzată de interpretarea diferită a modului de stingere a datoriilor la această dată, între furnizorul de gaze şi firma de termoficare.

"S-au oprit gazele începând de ieri (luni-nr.), iar imediat am început negocierile pentru reluarea furnizării combustibilului către cele două CET-uri din Piteşti şi reînceperea alimentării consumatorilor cu energie termică. Noi considerăm că data scadentă a facturilor este la 20 de zile de la emiterea facturii, dânşii au o altă opinie şi susţin că scadenţa vine imediat după emiterea facturii. În final ne-am înţeles şi astăzi, începând cu ora 18.00, vom relua furnizarea cu apă caldă, dar nu şi cu căldură deoarece temperaturile ridicate fac inoportună reluarea furnizării de căldură", a declarat Ion Richiţeanu, directorul SC Termoficare 2000 SA Piteşti.

Potrivit acestuia, în jurul orei 24.00 toate locuinţele din Piteşti vor avea apă caldă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici