Locuri de muncă în 2011. Ce joburi se caută

Numărul locurilor de muncă a crescut cu 20% în ultimele trei săptămâni pe site-urile de recrutare. Pentru al patrulea an la rând, vânzările conduc detaşat topul ofertelor.

70 afișări
Imaginea articolului Locuri de muncă în 2011. Ce joburi se caută

Locuri de muncă în 2011. Ce joburi se caută (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Românii cu experienţă în vânzări au cele mai mari şanse de angajare anul acesta, potrivit site-ului de recrutare myjob.ro. Este al patrulea an la rând în care norocul este de partea lor, cu cele mai multe oferte de muncă disponibile, explică reprezentanţii site-ului. Numai luna aceasta, ei au la dispoziţie circa 700 de joburi, adică aproximativ 3% din cele aproximativ 22.000 de posturi anunţate de angajatori la început de an. Oferta este variată, de la agenţi de vânzări în telecom şi reprezentanţi specializaţi în aparatură medicală la consilieri de serviciifinanciar-bancare sau în sectorul auto. Sezonul recrutărilor rămâne deschis în continuare şi în IT&C, cu 550 de joburi vacante, dar şi în asigurări, cu 350 de posturi libere. Primele trei poziţii din topul recrutărilor rămân astfel neschimbate şi în 2011. Pe lista celor mai activi angajatori se află şi firmele specializate în servicii de call center, dar şi în inginerie, cu câte 300 de oferte de joburi, fiecare.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă din 2011 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici