Londra sancţionează alţi doi oligarhi, partenerii lui Abramovici. Activele lor îngheţate, evaluate la peste 10 miliarde de lire sterline

Guvernul britanic a extins sancţiunile asupra unor parteneri ruşi ai lui Roman Abramovici.

421 afișări
Imaginea articolului Londra sancţionează alţi doi oligarhi, partenerii lui Abramovici. Activele lor îngheţate, evaluate la peste 10 miliarde de lire sterline

Abramovici, înconjurat

Guvernul britanic condus de Boris Johnson a anunţat astăzi extinderea sancţiunilor anti-Moscova ca răspuns la invazia Ucrainei împotriva altor doi oligarhi de afaceri ruşi consideraţi funcţionali pentru sistemul de putere al preşedintelui Vladimir Putin.

Este vorba despre Ievgheni Tenenbaum şi David Davidovich, ambii cotaţi ca parteneri de afaceri istorici ai lui Roman Abramovici, deja sancţionat pe rând de Regatul Unit şi de UE, dar nu de SUA.

Cei doi au interese vaste pe insulă şi, potrivit Ministerului de Externe, controlează active - acum îngheţate - care au o valoare totală estimată la peste 10 miliarde de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici