Ludovic Orban compară cravata cu masca: ”Nu ne-am născut cu cravata la gât”

  • Ludovic Orban spune despre persoanele publice care îndeamnă oamenii să nu respecte măsurile anti-COVID că se descalifică, pentru că mulţi au murit.
  • Preşedintele PNL a precizat că nu va exprima, deocamdată, un punct de vedere cu privire la momentul în care se va putea renunţa la mască.
  • Orban crede că reuşita campaniei de vaccinare reprezintă cea mai sigură cale pentru revenirea la normalitate.
258 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban compară cravata cu masca: ”Nu ne-am născut cu cravata la gât”

Ludovic Orban compară cravata cu masca: ”Nu ne-am născut cu cravata la gât”

Preşedintele PNL spune despre persoanele publice care îndeamnă oamenii să nu respecte măsurile anti-COVID că se descalifică, pentru că mulţi au murit. Despre purtarea măştii, Orban crede că e chestiune de obişnuinţă: „Ne-am obişnuit cu cravata, nu ne-am născut cu cravata la gât”.

Orban a spus, marţi, într-o declaraţie de presă, în Parlament, că nu va exprima deocamdată un punct de vedere cu privire la momentul în care se va putea renunţa la mască.

Ne-am obişnuit cu cravata, nu ne-am născut cu cravata la gât, nu ne-am născut cu sacou, nu ne-am născut cu pantofi. Ne-am obişnuit cu mască şi masca este, într-adevăr un mijloc de protecţie foarte eficient, poate printre cele mai eficiente mijloace de protecţie şi atâta timp cât nu există o imunizare de grup clară şi încă există riscul răspândirii e bine să se poarte această mască”, a spus Orban.

Preşedintele PNL crede că persoanele publice care îi îndeamnă pe oameni să nu poarte mască se descalifică.

„După părerea mea, orice om din viaţa publică care face îndemnuri publice de a nu se purta mască se descalifică, face un lucru extrem de rău oamenilor în general pentru că sunt foarte mulţi oameni care poate nu îşi formează pe baza informaţiilor, se iau după lideri, după personalităţi şi mulţi au ajuns să se îmbolnăvească din cauza faptului că au ascultat de astfel de îndemnuri, să nu se poarte mască, să nu respecte regulile de protecţie sanitară”, a mai spus Orban.

Potrivit acestuia, reuşita campaniei de vaccinare reprezintă cea mai sigură cale pentru revenirea la normalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
mască,
cravată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici