Lugoj: Nuntă cu bătăi cu bâte şi răngi (Video)

Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui conflict cu bâte de baseball şi răngi izbucnit între mai mulţi nuntaşi şi membrii unei familii de romi, incidentul având loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din Lugoj.

660 afișări
Imaginea articolului Lugoj: Nuntă cu bătăi cu bâte şi răngi (Video)

Lugoj: Nuntă cu bătăi cu bâte şi răngi

Martorii susţin că scandalul a început după ce romii s-au simţit deranjaţi de o maşină parcată în faţa casei lor. Maşina aparţinea unor persoane care participau la o nuntă şi care, puţin după miezul nopţii, au mers la autoturism pentru a lua cadoul de nuntă, informează PRO TV.

Pentru că nu au mutat maşina imediat, romii au iesit cu răngi în stradă, iar după ce i-au lovit pe nuntasii aflaţi în afara terasei unde avea loc nunta romii au intrat şi în restaurant, unde au făcut scandal şi au început să-i lovească pe nuntaşii de la mese, mai afirmă martorii incidentului.

"Am fost să scoatem cadoul din maşină, iar romii au început scandalul pentru că am parcat în faţa casei lor. Am zis că o mutăm în două minute şi au scos răngile şi parii şi au început să ne bată. Ne-au spart cadourile, maşina", a spus una dintre victime.

"Eram la nuntă când am auzit bubuituri în uşa de la restaurant. Când am ieşit am văzut maşina lovită şi terminată. Doi aveau sapă şi loveau o femeie. Venise un cetăţean fracez plin de sânge şi am văzut cum au dat cu ranga în maşină. Nu au ţinut cont de nimic. Loveau cu bâta de baseball şi cu ranga", a afirmat un alt martor.

Pentru aplanarea scandalului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

În urma incidentului, patru dintre nuntaşi şi trei romi au ajuns la spital cu capetele sparte şi cu răni pe tot corpul.

Cetăţenilor de etnie romă din Lugoj implicaţi în conflictul cu mai multe persoane care participau la o nuntă la un local din oraş le vor fi întocmite  dosare penale pentru vătămare corporală şi distrugere, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mihaela Papa.

"Persoanelor de etnie romă care au început scandalul de la nunta din Lugoj li se vor întocmi dosare penale pentru vătămare corporală şi distrugere. Încă nu se ştie despre câte persoane este vorba, pentru că Poliţia Lugoj încă nu a terminat cercetările", a spus Mihaela Papa, purtătorul de cuvânt al IPJ TImiş.

Ea a adăugat că mai întâi trebuie stabilite şi zilele de îngrijiri medicale pe care le primesc victimele, pentru a se decide gravitatea infracţiunilor.

În ceea ce priveşte persoanele care au ajuns la Spitalul Municipal Lugoj, după bătaia care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, reprezentanţii unităţii medicale spun că acestea nu sunt în stare foarte gravă şi nu au rămas internate. Uneia dintre victime i-a fost pusă o mână în ghips, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici