Video Lumina Sfântă, adusă cu girofarul! Poliţiştii i-au ajutat pe preoţi şi voluntari să ajungă la toţi credincioşii | VIDEO

  • Poliţiştii au adus Lumina la căminele de bătrâni şi centrele de tip rezidenţial din judeţul Ilfov
  • Preoţii au împărţit Lumina Sfântă credincioşilor din parohii
  • În noaptea de Înviere, bisericile au fost închise pentru credincioşi
457 afișări

Anul acesta, ca niciodată, Paştele ne-a găsit în izolare. În noaptea de Înviere, credincioşii nu au putut să meargă la biserică să ia lumină, aşa că lumina ajuns la ei prin intermediul preoţilor şi al poliţiştilor.

Poliţia a adus Lumina în căminele de bătrâni şi centrele de tip rezidenţial din judeţul Ilfov.

Echipajele de poliţie au stat de veghe şi în faţa bisericilor. Oamenii au înţeles că trebuie să respecte indicaţiile autorităţilor, aşa că majoritatea au rămas în case.

”Au mai fost şi cazuri în care au venit la biserică, au vrut să vadă despre ce e vorba, s-au conformat, au mers înapoi acasă”, a declarat unul dintre agenţi.

”Hristos a-nviat! Paşte fericit şi binecuvântat! Sărbători în siguranţă!”, a fost mesajul transmis de Anne Marie Ciolcă, comisar-şef IPJ Ilfov.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici