MAE confirmă existenţa românilor la bordul vasului sub carantină în Venezuela

MAE confirmă existenţa "unui număr" de cetăţeni români la bordul vasului Ocean Dream, sub pavilion spaniol, plasat sub carantină în Venezuela, a declarat pentru MEDIAFAX Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt MAE, adăugând că, din informaţiile pe care le deţine, starea de sănătate a acestora este bună.

17 afișări
Imaginea articolului MAE confirmă existenţa românilor la bordul vasului sub carantină în Venezuela

MAE confirmă existenţa românilor la bordul vasului sub carantină în Venezuela (Montaj foto)

Ambasadele României din Caracas şi Madrid fac toate demersurile care se impun pentru asigurarea asistenţei necesare cetăţenilor români aflaţi la bordul vasului de croazieră intrat în carantină", a spus Şerbănescu.

Potrivit acestuia, starea de sănătate a românilor este bună.

Unul dintre pasagerii români de pe vasul de croazieră plasat în carantină în Venezuela este o româncă în vârstă de 29 de ani, manager al cazinoului de pe vas, iar cel de-al doilea cetăţean român este, cel mai probabil, tot membru al echipajului.

Românca Oana Gyorgy lucrează de mai mult timp pe nave de croazieră. Ea s-a îmbarcat împreună cu soţul ei, de naţionalitate chiliană, pe acest vas la începutul anului, a declarat pentru MEDIAFAX tatăl tinerei, Nicolae Gyorgy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici