MAE: Nu există români afectaţi de deflagraţia din Italia

Purtătorul de cuvânt al MAE, Alin Şerbănescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că din informaţiile pe care MAE le deţine, în prezent, nu există români afectaţi de deflagraţia produsă în cursul nopţii în Italia.

23 afișări
Imaginea articolului MAE: Nu există români afectaţi de deflagraţia din Italia

MAE: Nu există români afectaţi de deflagraţia din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din datele pe care le avem până în prezent, nu rezultă că ar fi români afectaţi de evenimentele petrecute", a spus Alin Şerbănescu.

El a subliniat că este vorba de informaţii preliminare şi că ambasada se află în contact cu autorităţile italiene şi întreprinde verificările şi demersurile necesare.

Cel puţin 13 persoane au murit în explozia unui vagon care transporta GPL (Gaz petrolier lichefiat) la Viareggio, în nord-vestul Italiei, potrivit unui bilanţ furnizat marţi de pompierii italieni, transmite AFP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici