Mai multe curse aeriene, afectate de ceaţă

Două curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze, miercuri seară, la Cluj-Napoca au fost redirecţionate spre aeroporturile Timişoara şi Târgu Mureş, iar cursa de la Otopeni care trebuia să ajungă joi dimineaţă la Cluj nu decolase încă din Bucureşti din cauza ceţii de pe aeroportul clujean.

10 afișări
Imaginea articolului Mai multe curse aeriene, afectate de ceaţă

Mai multe curse aeriene, afectate de ceaţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat, joi dimineaţă, că este vorba de o cursă de la Barcelona, care trebuia să ajungă, miercuri seară, la Cluj-Napoca, pentru a putea pleca spre Londra joi dimineaţă, însă avionul a fost redirecţionat la Timişoara, şi despre o cursă de la Bucureşti Otopeni.

"Am avut, miercuri seară, două curse de la Barcelona şi Bucureşti Otopeni, care au fost redirecţionate spre Timişoara, respectiv Târgu Mureş. Acestea nu au ajuns la Cluj, din cauza ceţii. Cursa de Barcelona aşteptăm să ajungă de la Timişoara pentru a pleca spre Londra", a spus Pop.

Pop a spus că pasagerii cursei Bucureşti Otopeni au fost aduşi de la Târgu Mureş cu autobuze.

Potrivit sursei citate, cursa Bucureşti Otopeni care trebuia să aterizeze, joi, în jurul orei 9.00 la Cluj nu a decolat încă de la Bucureşti.

"Toate problemele au fost cauzate de ceaţă, dar acum se poate ateriza şi decola pe aeroportul clujean", a spus Pop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici