Mai mulţi medici au deschis un spital privat în Bucureşti, investiţie de 13 milioane euro

Mai mulţi medici au deschis luni un spital privat în Bucureşti, Delta Hospital, cu 55 de paturi, în urma unei investiţii de 13 milioane de euro.

1960 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi medici au deschis un spital privat în Bucureşti, investiţie de 13 milioane euro

Mai mulţi medici au deschis un spital privat în Bucureşti, investiţie de 13 milioane euro (Imagine: www.deltahospital.ro)

Acţionarii Delta Hospital sunt persoane fizice române, parte dintre ei fiind medici care activează în cadrul spitalului. Principalul acţionar este Cătălin Andu Copăescu, alţi acţionari fiind Dana Jianu, Stefan Jianu, Alina Ambrozie, Daniela Diaconu, Daniela Godoroja, Mihai Godoroja şi Anca Copăescu.

Delta Hospital include un spital cu o capacitate de 55 de paturi în rezerve de lux, bloc operator cu 4 săli de operaţie, terapie intensivă, un centru de diagnostic şi tratament cu 24 de cabinete de specialitate, dar şi 170 de locuri de parcare. În total, unitatea are o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi şi este situată în zona Mihai Bravu.

Capacitatea de tratament chirurgical a spitalului este de aproximativ 300 de pacienţi pe lună.

"Pentru moment, principala noastră preocupare este să creştem notorietatea Delta Hospital pe piaţă. (...) Sperăm ca, până la finele anului, veniturile generate din servicii medicale să acopere cheltuielile curente ale spitalului. Pe viitor, intenţionăm să continuăm investiţiile în Delta Hospital, atât la nivel de aparatură şi instrumentar, cât si la nivelul echipei medicale, pentru a ne asigura că pacienţii noştri beneficiază de cele mai bune îngrijiri medicale", a declarat pentru MEDIAFAX dr. Cătălin Copăescu, care este şi directorul spitalului.

Potrivit acestuia, în 2011, Delta Hospital va inaugura un centru de educaţie adresat medicilor din ţară şi străinătate, precum şi un laborator de chirurgie experimentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici