Mai mulţi participanţi la PARADA din Capitală au avut probleme de sănătate. Trei au fost transportaţi la spital

17 participanţi la parada de 1 Decembrie din Capitală au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar dintre aceştia, trei au fost transportaţi la spital, informează ISU Bucureşti-Ilfov, care precizează că simptomele acestora au fost hipotermie şi lipotimie.

218 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi participanţi la PARADA din Capitală au avut probleme de sănătate. Trei au fost transportaţi la spital

Mai mulţi participanţi la PARADA din Capitală au avut probleme de sănătate. Trei au fost transportaţi la spital

„La misiunea de la Arcul de Triumf, ISUBIF a intervenit pentru acordarea primului ajutor la 17 persoane, din care trei au fost transportate la spital. Principalele simptome au fost reprezentate de lipotimie, hipotermie”, informează ISU Bucureşti Ilfov.

La parada militară de la Arcul de Triumf au participat aproximativ 20.000 de persoane venite să admire militarii şi tehnica Armatei. Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, între care şi aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, au defilat de 1 Decembrie, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici