Mailat este vizat de două noi acuzaţii, respectiv tăinuire şi calomnie

Românul Nicolae Romulus Mailat, inculpat pentru uciderea italiencei Giovanna Reggiani, la 30 octombrie 2007, în apropiere de gara Tor di Quinto din Roma, este vizat de două noi acuzaţii, referitoare la tăinuire şi calomnie, informează Il Giornale, în ediţia electronică.

20 afișări
Imaginea articolului Mailat este vizat de două noi acuzaţii, respectiv tăinuire şi calomnie

Mailat este vizat de două noi acuzaţii, respectiv tăinuire şi calomnie

Românul, care este încarcerat la Roma, este acuzat de tăinuire, în legătură cu un card sim al unui telefon mobil furat şi găsit în posesia acestuia în momentul arestării.

În plus, Mailat este acuzat de calomnie, pentru că a încercat să îl implice în asasinarea lui Reggiani pe un tânăr conaţional, Vasile, fiul celei care a descoperit cadavrul italiencei. Procurorii italieni au considerat că Vasile nu are nici o legătură cu crima.

Mailat va fi judecat la 25 septembrie în faţa celei de-a treia Curţi cu juri din Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici