Mălina Olinescu a fost înmormântată vineri, pe acordurile melodiei "Je t'aime" - FOTO,VIDEO

Mălina Olinescu a fost înmormântată vineri, la cimitirul Sf. Vineri din Bucureşti, în prezenţa câtorva sute de persoane, punctul culminant al ceremoniei fiind melodia "Je t'aime", interpretată de artistă în timpul vieţii, al cărei videoclip a rulat pe un panou chiar lângă mormântul acesteia.

3036 afișări
Imaginea articolului Mălina Olinescu a fost înmormântată vineri, pe acordurile melodiei "Je t'aime" - FOTO,VIDEO

Mălina Olinescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Sfâşiaţi de durere, membrii familiei acesteia, printre care mama, Doina Spătaru, şi sora artistei, Codruţa, dar şi prieteni apropiaţi, precum Călin Geambaşu şi tatăl lui, Petre Geambaşu, şi iubitul artistei, Sebastian, au condus-o pe ultimul drum pe artista care murit în noaptea de duminică spre luni.

Cel mai emoţionant moment a fost când, după scurta slujbă religioasă oficiată de un preot chiar lângă mormântul în care urma să fie îngropată artista, în timp ce se auzea melodia "Je t'aime", interpretată în timpul vieţii de cântăreaţă - al cărei videoclip a şi rulat pe un panou special montat pentru ceremoniile funerare -, a apărut dintre nori soarele. Momentul a adus lacrimi în ochii tuturor, nu doar membrilor familiei şi apropiaţilor artistei, toată lumea aplaudând şi spunând "Dumnezeu s-o odihnească".

Emoţionantul moment chiar a determinat-o pe o doamnă venită la înmormântare să afirme: "Iată, iese soarele! Este lucrarea lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a dat har".

La ceremonie au asistat câteva sute de persoane, printre care şi artişti cunoscuţi, precum Dana Mladin, Titus Muntean, Călin Goia, Adrian Despot şi Nadine.

Singura slujbă de care a beneficiat artista a fost cea de lângă mormântul în care a fost depusă, întrucât Patriarhia Română a considerat că, în urma primelor cercetări, cântăreaţa s-a sinucis, astfel încât ea nu a putut să beneficieze ca toţi creştinii de o slujbă în interiorul bisericii.

Acest lucru a nemulţumit, însă, familia şi prietenii apropiaţi, precum Călin Geambaşu, acesta din urmă declarând în momentul când a venit la cimitir: "Patriarhia a dorit să fie înmormântată aşa, deşi nu există niciun act doveditor că Mălina s-a sinucis".

Pe ultimul drum, sicriul cu trupul neînsufleţit al Mălinei Olinescu a fost condus de persoane care au dus zeci de coroane şi foarte multe buchete de flori. Întregul cortegiu a trecut peste un pat de flori pe aleea care ducea la mormântul Mălinei Olinescu.

Sicriul a fost purtat pe umeri de apropiaţii artistei, printre care Călin Geambaşu şi Sebastian, iubitul cântăreţei.

Întreaga ceremonie funerară a părut a fi un ultim mini-spectacol regizat şi realizat în memoria artistei.

De altfel, videoclipul piesei "Je t'aime" a fost filmat în urmă cu două luni şi a fost montat în ultimele seri, astfel încât artista nu a apucat sa îl vizioneze.

Potrivit lui Petre Geambaşu, Mălina Olinescu a fost înmormântată alături de microfonul ei, cu care a cântat în sute de concerte.

La sfârşitul ceremoniei, Doina Spătaru a mulţumit familiei Geambaşu pentru că, în afară de faptul că i-a fost alături în aceste momente grele, "a organizat ultimul spectacol al Mălinei". "Eu aşa ceva n-am mai văzut până acum", a mai spus Doina Spătaru.

La rândul său, Petre Geambaşu i-a răspuns: "Aşa trebuia să plece, cu spectacol, înălţător. Soarele a ieşit exact în momentul în care ea a cântat şi se pare că Dumnezeu ne dă un semn. Dumnezeu a fost cu ea, a fost cu noi toţi".

Petre Geambaşu a mai spus că videoclipul piesei "Je t'aime" a fost filmat în urmă cu două luni şi montat de Călin Geambaşu nopţile trecute, "tocmai ca să fie ca spectacolul ei de adio". Ca un ultim mesaj pentru Mălina Olinescu, familia Geambaşu şi mama artistei au spus: "Dumnezeu să o ierte, Dumnezeu să îi odihnească sufletul ei zbuciumat şi să ne cânte de acolo de sus".

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit în noaptea de duminică spre luni, căzând de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici