Mamele ucrainiene scriu datele de identificare a copiilor pe corpurile micuţilor, în caz că ele vor fi ucise de ruşi

  • Bebeluşi în pampers aşteaptă viitorul, cu numele, data de naştere şi numărul de telefon scrise cu pixul pe spate.
  • Mulţi dintre copiii ucrainieni şi-au pierdut mamele sau chiar ambii părinţi.
670 afișări
Imaginea articolului Mamele ucrainiene scriu datele de identificare a copiilor pe corpurile micuţilor, în caz că ele vor fi ucise de ruşi

FOTO aleksandra.mako/Twitter

„Mamele ucrainiene scriu numele de familie al copiilor pe spatele acestora în caz că ele sunt ucise, iar micuţii vor supravieţui. Iar Europa încă discută despre gaz”, scrie Anastasiia Lapatina, jurnalistă ucrainiană. 

Jurnaliştii postează imagini cu copii ucrainieni rămaşi orfani, după ce ruşii le-au ucis mamele. Marţi, o fotografie cu un băieţel în vârstă de şase ani care stă în faţa mormântului mamei lui, săpat în curtea casei, a făcut înconjurul internetului. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici