MApN a primit al treilea lot de 35 de izolete concepute şi produse în România

  • Ministerul Apărării a primit, ieri, al treilea lot de 35 de izolete
  • Producţia izoletelor va continua şi în cursul săptămânii viitoare pentru lotul patru, care cuprinde 20 de izolete
  • Izoletele sunt dezvoltate de cercetătorii militar şi îndeplinesc standardele de securitate pentru prevenirea riscurilor de contaminare
2011 afișări
Imaginea articolului MApN a primit al treilea lot de 35 de izolete concepute şi produse în România

MApN a primit al treilea lot de 35 de izolete concepute şi produse în România

O comisie de recepţie formată din specialişti ai Departamentului pentru armamente şi ai Direcţiei Medicale a MApN, a recepţionat ieri al treilea lot de 35 de izolete de concepţie şi producţie românească.
 
Producţia acestora va continua şi în cursul săptămânii viitoare pentru livrarea lotului nr. 4, reprezentând restul de 20 de izolete din totalul de 100 comandate de către M.Ap.N.
 
Produsul, dezvoltat de cercetătorii militari împreună cu medicii militari, îndeplineşte standardele de securitate pentru prevenirea riscurilor de contaminare în zona de izolare şi pe traseul de transport al persoanei infestate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici