Marcel Vela anunţă demiteri din Jandarmeria Bucureşti: Au tras frâna de mână în dosarul 10 august

Ministrul de Interne Marcel Vela anunţă demiteri din Jandarmeria Bucureşti, din eşaloanele 2 şi 3, considerând că „au tras frâna de mână” în dosarul „10 august”.

3904 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela anunţă demiteri din Jandarmeria Bucureşti: Au tras frâna de mână în dosarul 10 august

Marcel Vela anunţă demiteri din Jandarmeria Bucureşti: „Au tras frâna de mână”

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, marţi seara, la Realitatea Plus, că este dezamăgit şi urmează demiteri din eşaloanele 2 şi 3 ale Jandarmeriei Bucureşti pentru că „au tărăgănat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, pentru a le trimite procurorilor”.

„Urmează demiteri la Jandarmeria Bucureşti pentru că avem viteze diferite. Nu spun că neapărat conducerea, dar oameni din eşalonul doi şi trei au tras frâna de mână în acest dosar. Urmează demiteri, pentru că au tărăgănat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, ca să le pot trimite procurorilor”, a spus Vela.

Acesta a adăugat că este „puţin dezamăgit” de cele întâmplate şi că nu se aştepta la această reticenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vela,
jandarm,
10 august

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici