Video Marcel Vela: Prelungirea stării de urgenţă depinde de noi toţi. Anunţul ministrului de Interne

  • Ministrul de Interne a declarat că prelungirea stării de urgenţă şi a restricţiilor depinde de comportamentul fiecărui român
  • Potrivit lui Marcel Vela, dacă măsurile nu sunt respectate, perioada de restricţii va fi prelungită
  • Pe 16 martie a fost instituită starea de urgenţă pentru 30 de zile, măsură care urmează să fie prelungită de preşedintele României
1099 afișări

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că prelungirea stării de urgenţă depinde de numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 dar şi de atitudinea românilor privind măsurile de igienă personală şi nu poate fi anunţată o estimare corectă a perioadei.

„Sunt pure analize individuale, personale, estimative, evaluări. Cei care decid cât va fi stare de urgenţă, până când vor fi sau nu restricţii suntem noi, toţi românii”, declară Marcel Vela, ministru de Interne.

De asemenea, Marcel Vela a declarat că dacă românii nu vor respecta regulile impuse, restricţiile vor fi menţinute mai mult timp.

„Dacă noi nu respectăm aceste reguli şi infecţia va fi tot mai mare şi vor fi cazuri tot mai multe, evident că nu vom putea spune gata, s-a terminat starea de urgenţă”, spune  Marcel Vela, ministru de Interne.

Starea de urgenţă a fost instituită de preşedintele României pe 16 martie, măsură care urmează să fie prelungită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici