Mărfuri nedeclarate, de peste 600.000 de euro, descoperite de poliţiştii constănţeni

Poliţiştii şi vameşii din portul Constanţa Sud-Agigea au descoperit, vineri, într-un container ce avea ca destinaţie o firmă din Bucureşti, sute de mii de produse nedeclarate şi contrafăcute, cu o valoare de piaţă de peste 600.000 de euro.

196 afișări
Imaginea articolului Mărfuri nedeclarate, de peste 600.000 de euro, descoperite de poliţiştii constănţeni

Mărfuri nedeclarate, de peste 600.000 de euro, descoperite de poliţiştii constănţeni

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori ai Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, au controlat, vineri, marfa existentă într-un container ce avea ca destinatar o societate comercială din Bucureşti, constatându-se că acesta conţine mai multe mărfuri decât cele declarate cu ocazia solicitării importului.

Au fost descoperite astfel, în plus, 144.000 bucăţi adeziv de tip superglue, 216.112 seturi lame de barbierit, ce purtau inscripţia unor mărci protejate, 30.000 de plicuri cu naftalină bile, 235.200 de bucăţi cremă mentolată, şi 19.800 de capcane cu adeziv pentru şoareci.

Mărfurile, având o valoare de piaţă estimată de 625.000 de euro, au fost reţinute de către organele vamale în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit unb dosar penal, fiind făcute cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosire de acte nereale şi punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici