Mărturia tatălui bebeluşului mort după slujba de botez: ”Băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori. A inhalat 110 ml de apă”

  • Tatăl bebeluşului de 6 săptămâni mort după slujba de botez a povestit cum au decurs evenimentele.
  • La resuscitare s-a descoperit că bebeluşul înghiţise 110 mililitri de lichid în plâmâni.
  • Bebeluşul a fost dus la UPU Suceava în stop-cardio-respirator resuscitat.
738 afișări
Imaginea articolului Mărturia tatălui bebeluşului mort după slujba de botez: ”Băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori. A inhalat 110 ml de apă”
Tatăl bebeluşului de 6 săptămâni mort după slujba de botez care a avut loc la o biserică din Suceava a spus că micuţul a înghiţit 110 ml de apă după ce a fost scufundat în cristelniţă.
 
Bărbatul a povestit cum a decurs slujba.
 
L-am dus la biserică pentru încreştinare, ce pot să vă spun e că băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori în apă, iar el a inhalat apă. Părintele l-a scos, l-a şters, de la doctori am aflat că a inhalat 110 ml apă. Pe copil l-a buşit sângele pe nas, l-am pus cu faţa în jos, să scoată apa, nu şi-a revenit, bătăile inimii erau, dar avea un puls foarte scăzut... Dacă vezi copilul cu gura căscată şi că plânge nu îl scufunzi de tot în apă, nu?,” a declarat tatăl bebeluşului pentru Monitorul de Suceava.
 
Doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a precizat că bebeluşul a fost adus la UPU Suceava în stop-cardio-respirator resuscitat, fiind internat pe secţia ATI, dar luni dimineaţă, în jur de ora 6.00, a decedat, probabil din cauza leziunilor provocate de hipoxie. Medicul a confirmat pentru sursa citată că bebeluşul a aspirat lichid în plămâni.
 
Preotul Ionel Doru Budeanu, protopop a precizat că „În funcţie şi de rezultatul necropsiei se va stabili dacă într-adevăr acest lichid despre care se vorbeşte este apă sau lapte, pentru că ni s-a spus de la spital că la momentul de faţă nu se poate face diferenţa. Sunt şi imagini de la botez şi cu siguranţă ele vor fi verificate“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici