Mascaţii au venit la aniversarea vârstei de 6 ani a unui copil din Oradea

  • Luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale i-au făcut o surpriză unui băieţel îndrăgostit de meseria de poliţist.
  • Ideea le-a aparţinut părinţilor, care au fost complici, trimiţând un mail la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.
4638 afișări
Imaginea articolului Mascaţii au venit la aniversarea vârstei de 6 ani a unui copil din Oradea

Luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, la aniversarea vârstei de 6 ani a copil din Oradea

Un băieţel de 6 ani din Oradea, fascinat de meseria de poliţist, a avut parte de o surpriză duminică, în timp ce îşi sărbătorea ziua de naştere.

Un echipaj de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale i-a apărut în faţa locuinţei. Aceştia l-au întâmpinat cu sirenele şi girofarurile pornite, i-au adus cadouri şi chiar un tort care, cum altfel, era în formă de maşină de poliţie.

Ideea le-a aparţinut părinţilor băieţelului, după cum explică ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău. "Şi-a pus ca dorinţă de ziua lui, să-i aibă printre invitaţi pe colegii noştri de la Serviciul de Acţiuni Speciale, iar părinţii ne-au contactat prin intermediul unui e-mail trimis Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi ne-au rugat să devenim complicii lor. Poliţiştii bihoreni au răspuns cu drag iniţiativei părinţilor", explică Ioana Lascău.

Duminică, poliţiştii au oprit autospecialele cu sirenele şi girofarurile pornite în faţa casei copilului, i-au cântat "La Mulţi Ani!", i-au adus cadouri, tort, şi l-au lăsat să exploreze interiorul maşinii de poliţie.

Ideea nu este nouă. În SUA, poliţiştii fac des astfel de acţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici