Maşina care s-a făcut scrum în Agigea avea portbagajul plin cu artificii

Maşina care a ars în centrul localităţii Agigea avea, în portbagaj, artificii, le-a declarat femeia care se afla la volan şi care a şi fost rănită în urma incendiului.

818 afișări
Imaginea articolului Maşina care s-a făcut scrum în Agigea avea portbagajul plin cu artificii

Maşina care a ars la Agigea era plină cu artificii

Pompierii au stabilit că incendiul izbucnit sâmbătă seara la o maşină aflată în mers în centrul localităţii Agigea a fost cauzat de efectul termic.

În urma recunoaşterii s-a constatat că în portbagaj erau materiale pirotehnice, respectiv artificii.

Autoturismul a ars în totalitate.

Femeia în vârstă de 35 de ani, care conducea maşina, a avut arsuri pe aproximativ 6% din suprafaţa corporală şi a refuzat transportul la spital după ce i s-au acordat îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici