Maşina unui deputat, vandalizată în parcarea din faţa casei. Ce susţine că a găsit pe parbriz | FOTO

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, şi-a găsit, joi, maşina vandalizată în parcarea din faţa casei. Autoturismul avea un cauciuc tăiat, în timp ce, pe parbriz, deputatul susţine că a găsit un pliant electoral PSD. El a declarat că nu a depus plângere la poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3040 afișări
Imaginea articolului Maşina unui deputat, vandalizată în parcarea din faţa casei. Ce susţine că a găsit pe parbriz | FOTO

Maşina unui deputat al PNL, vandalizată în parcarea din faţa casei. Ce susţine că a găsit pe parbriz | FOTO

Maşina deputatului PNL Florin Roman, parcată în faţa casei din Alba Iulia, a fost vandalizată în noaptea de miercuri spre joi. Parlamentarul a descoperit dimineaţa că maşina are un cauciuc tăiat. De asemenea, în parbriz avea un pliant electoral PSD, motiv pentru care parlamentarul a postat poze pe pagina sa de Facebook, alături de întrebările: „Să fie o simplă coincidenţă? Am găsit pliantul PSD la ştergător şi cauciucul tăiat?”.

„Nu am văzut pe nimeni. Azi dimineaţă, aveam maşina parcată în faţa casei, pliantul în parbriz. Când am pornit, mi-am dat seama că nu pot mişca volanul, m-am uitat, roata era pe jantă, iar cauciucul era înţepat. Nu pot acuza pe nimeni, nu am cameră de vederi acasă, dar pe stradă erau parcate cam 30 de maşini şi numai a mea era pe jantă. Mama, care e vecină cu mine, a primit pliantul în poştă, la mine era sub ştergătorul de parbriz”, a declarat deputatul Florin Roman, pentru MEDIAFAX.

Parlamentarul a precizat că nu a făcut plângere la poliţie, deoarece este într-o perioadă foarte aglomerată şi trebuie să fie prezent, joi, în mai multe localităţi, însă bănuieşte că roata a fost tăiată de „vreun copil teribilist”.

„Nu pot să acuz pe nimeni, eu doar am întrebat cum, din atâtea maşini parcate pe stradă, doar maşina mea are probleme. Eu aseară m-am întors de la Sibiu, iar maşina nu avea nimic, nu am avut nicio problemă pe drum”, a mai declarat deputatul.

El a primit confirmarea că roata a fost tăiată, ulterior, la atelierul auto unde a dus maşina pentru schimbarea cauciucului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici