Maşini blocate din cauza zăpezii în Pasul Palma din Suceava

Mai multe autovehicule au rămas blocate, sâmbătă dimineaţă, pe DN17, în judeţul Suceava, unde ninge viscolit. În zonă au fost trimise utilaje pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

527 afișări
Imaginea articolului Maşini blocate din cauza zăpezii în Pasul Palma din Suceava

Maşini blocate din cauza zăpezii în Pasul Palma din Suceava

Pe DN 17, între kilometrii 224 şi 230, localitatea Păltinoasa, judeţul Suceava, este zăpadă depusă pe carosabil, în zonă ninge şi mai multe autovehicule au rămas blocate pe acest tronson de drum, anunţă Centrul Infotrafic.

Au fost solicitate utilaje, pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, existând rută ocolitoare pe DN 2E.

„Ninge viscolit pe DN 17A, Pasul Palma, judeţul Suceava. Pentru pentru asigurarea circulaţiei, se intervine cu lamă şi material antiderapant. Circulaţi cu prudenţă”, transmite DRDP Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici