Membrii CA al Agenţiei Nucleare au fost revocaţi şi înlocuiţi în funcţie

Consiliul de Administraţie al Agenţiei Nucleare a fost revocat din funcţie, prin decizie a premierului, şi înlocuit cu alţi reprezentanţi ai Ministerelor Economiei, Internelor şi de Externe, ai Serviciului Român de Informaţii şi ai societăţii Nuclearelectrica.

23 afișări
Imaginea articolului Membrii CA al Agenţiei Nucleare au fost revocaţi şi înlocuiţi în funcţie

Membrii CA al Agenţiei Nucleare au fost revocaţi şi înlocuiţi în funcţie (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul a decis revocarea membrilor CA al Agenţiei Nucleare şi numirea altor persoane, la propunerea preşedintelui instituţiei.

Noul consiliu, condus de preşedintele Agenţiei, va fi format din reprezentanţi ai Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, Ministerului Economiei şi Ministerului de Externe, Serviciului Român de Informaţii (SRI), directorul general al societăţii Nuclearelectrica şi cel al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Iginerie Nucleară, precum şi reprezentaţi ai sucursalei de cercetări nucleare Piteşti şi ai Societăţii Române de Medicină Nucleară.

Conform legii, Agenţia Nucleară este condusă de un consiliu de administraţie, alcătuit din nouă membri reprezentanţi ai ministerelor cu atribuţii în domeniul nuclear, numiţi şi revocaţi prin decizie a premierului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici