Memorandumul de desfiinţare a SIIJ. ALDE: Mesajul transmis de patru asociaţii ale judecătorilor nu trebuie ignorat

Mesajul transmis de patru asociaţii ale judecătorilor pe finalul anului trecut nu trebuie ignorat, a transmis, joi, ALDE, magistraţii susţinând că Memorandumul de desfiinţare a SIIJ este incomplet şi inexact şi solicitând guvernului „să lase jocurile politice şi să nu uite că reprezintă România”.

675 afișări
Imaginea articolului Memorandumul de desfiinţare a SIIJ. ALDE: Mesajul transmis de patru asociaţii ale judecătorilor nu trebuie ignorat

ALDE: Mesajul transmis de patru asociaţii ale judecătorilor nu trebuie ignorat (Foto: Facebook/ALDE)

”Un mesaj transmis de patru asociaţii ale judecătorilor pe finalul anului trecut care nu trebuie ignorat! Asociatia Magistratilor din Romania (AMR), Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului (AJADO), Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania (UNJR) si Asociatia Procurorilor din Romania (APR) şi-au expus clar punctul de vedere”, transmite ALDE într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Mai multe asociaţii de magistraţi susţin că Memorandumul de desfiinţare a SIIJ este incomplet şi inexact, solicitând, într-un comunicat comun, ca membrii Guvernului Orban „să lase jocurile politice şi să nu uite că reprezintă România, având obligaţia de a nu dezinforma”.

Asociaţia Magistraţilor din România (AMR), Asociaţia Judecătorilor pentru Apărarea Drepturilor Omului (AJADO), Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) şi Asociaţia Procurorilor din România (APR) au transmis, luni, un comunicat comun, în care critică memorandumul adoptat de Guvernul României în data de 27 decembrie, prin care ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a propus desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alde,
judecători,
siij

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici