Mesaj Ro-Alert transmis după avarierea unei conducte de gaze din Vâlcea: 13 oameni evacuaţi

13 persoane au fost evacuate din locuinţe miercuri, din cauza unei avarii la o conductă de gaze din Ocnele Mari, judeţul Vâlcea. Pentru protejarea populaţiei a fost transmis şi un mesaj Ro-Alert.

164 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro-Alert transmis după avarierea unei conducte de gaze din Vâlcea: 13 oameni evacuaţi

Mesaj Ro-Alert transmis după avarierea unei conducte de gaze din Vâlcea: 13 oameni evacuaţi

Potrivit ISU Vâlcea, pompierii au fost solicitaţi să asigure măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, ca urmare a avarierii unei conducte de gaze, în localitatea Ocnele Mari.

Intervin forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN.

A fost emis mesaj Ro-Alert pentru informarea populaţiei din zonă şi a fost anunţat Distrigaz.

Forţele ISU Vâlcea au constatat că sunt pierderi de gaze din conducta avariată, dar şi că sunt două echipe de la Distrigaz care lucrează pentru remedierea avariei (fisura este la o conductă magistrală).

Echipajele ISU au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă.

Pentru a fi în afara oricărui pericol, pompierii militari au evacuat 5 persoane (una nedeplasabilă) din patru gospodării, aflate în zona evenimentului.

Alte 8 persoane s-au autoevacuat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici