Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Sfântul Andrei, pe care să le trimiţi celor dragi

Sfântul Andrei 2019. În fiecare an, pe 30 noiembrie, creştinii îi sărbătoresc pe Sfântul Apostol Andrei. Iată cele mai frumoase mesaje şi felicitări pe care să le trimiţi celor dragi de Sfântul Andrei

2774 afișări
Imaginea articolului Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Sfântul Andrei, pe care să le trimiţi celor dragi

Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Sfântul Andrei. Sursă foto: calendarulortodox.ro

Sfântul Andrei este ocrotitorul României şi apostolul care a răspândit creştinismul pe teritoriul ţării noastre. Iată câteva felicitări pe care le poţi trimite celor dragi de ziua numelui. 

Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Sfântul Andrei

„Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(ă) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu esti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sanatate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Andrei!”

„Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!”

„Andrei/ Andreea, te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.”

“De Sfântul Andrei, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici