Mesajul de sfârşit de an al lui Navalnîi. Activistul anti-Putin a fost transferat în Siberia

Oponentul politic al preşedintelui rus ispăşeşte o pedeapsă în colonia penală IK-3.

442 afișări
Imaginea articolului Mesajul de sfârşit de an al lui Navalnîi. Activistul anti-Putin a fost transferat în Siberia

Mesajul de sfârşit de an al lui Navalnîi. Activistul anti-Putin a fost transferat în Siberia

Adversarul rus Alexei Navalnîi a vorbit din nou, de această dată din colonia penală din Arctica Rusă, unde a fost transferat.

Într-un mesaj de sfârşit de anul, Navalnîi spune că nu se simte singur şi că este bine dispus, în ciuda faptului că a executat o pedeapsă lungă cu închisoarea în Siberia. În schimb, recunoaşte că îi este dor să interacţioneze direct cu familia şi prietenii, scrie CNN.

În mesajul transmis de echipă pe reţelele de socializare, Navalnîi spune că va fi a treia oară când „fac tradiţionala fotografie de familie de Anul Nou cu photoshop. Încerc să ţin pasul cu vremurile şi de data aceasta am cerut unui AI să mă deseneze. Sper că am ieşit grozav”, a glumit el.

Oponentul îşi ispăşeşte pedeapsa în colonia penală IK-3, din regiunea autonomă rusă Yamalo-Nenets. „Mi-e foarte dor de familia mea. Iulia, copiii mei, părinţii mei, fratele meu. Mi-e dor de prietenii, colegii, biroul nostru şi jobul meu. Mi-e foarte dor de voi toţi”.

Cu toate acestea, Navalnîi a continuat spunând că nu a simţit „niciun sentiment de singurătate, abandon sau izolare. Starea mea de spirit este fantastică. Dar nu există nimic care să înlocuiască comunicarea umană normală, sub toate formele ei: de la glume la masa de Anul Nou până la corespondenţă pe Telegram şi comentarii pe Instagram şi pe Twitter. Un an Nou fericit tuturor. Îmbrăţişări arctice şi salutări polare tuturor. Vă iubesc pe toţi”, a încheiat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici