Mesajul Gretei Thunberg, în timp ce Europa fierbe la temperaturi de peste 40 de grade Celsius

„Mergem ca somnambulii spre marginea prăpastiei”, a comentat activista de mediu.

15461 afișări
Imaginea articolului Mesajul Gretei Thunberg, în timp ce Europa fierbe la temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Mesajul Gretei Thunberg, în timp ce Europa fierbe la temperaturi de peste 40 de grade Celsius

Primarul Londrei a tras alarma de incendiu, în Franţa sunt temperaturi record, iar în Spania peste 60 de mii de hectare au fost distruse. Europa arde la propiru, în cea mai fierbinte vară de până acum. Sau, după cum susţine destui, în vara cea mai blândă din următoarele decenii.

„Criza climatică va continua să se intensifice şi să se agraveze”, sună noul avertisment lansat de activista pentru climă, Greta Thunberg, îşi face din nou vocea auzită pe Twitter.

Tânăra a comentat o postare a meteorologului Scott Duncan despre temperaturile „fierbinţi” înregistrate în Europa de Vest, adăugând că „încă mergem ca somnambulii spre marginea prăpastiei”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici