Mesajul Papei de Paşte: încetaţi conflictul şi vărsarea de sânge

Papa a îndemnat la încetarea „conflictului şi vărsării de sânge” în mesajul de Paşte către lume transmis de la Vatican.

291 afișări
Imaginea articolului Mesajul Papei de Paşte: încetaţi conflictul şi vărsarea de sânge

Mesajul Papei de Paşte: încetaţi conflictul şi vărsarea de sânge

Papa Francisc a făcut apel la încetarea războiului şi la „toate conflictele şi vărsările de sânge din lumea noastră”, în timpul mesajului său de Paşte.

Adresându-se celor 100.000 de persoane adunate la Vatican, Papa a spus: „Ajutaţi poporul ucrainean iubit în călătoria lor spre pace şi revărsaţi lumina Paştelui asupra poporului rus”.

De asemenea, Papa i-a cerut lui Dumnezeu „să-i mângâie pe răniţi şi pe oamenii care i-au pierdut pe cei dragi din cauza războiului” şi s-a rugat pentru întoarcerea în siguranţă a prizonierilor la familiile lor, potrivit Sky News.

„Deschideţi inimile întregii comunităţi internaţionale pentru a lupta pentru a pune capăt acestui război şi tuturor conflictelor şi vărsărilor de sânge din lumea noastră", a spus Papa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici