Video Meteo #azi 24 aprilie: Vremea se încălzeşte/ Praf saharian în vest, nord-vest şi la munte

Vremea se încălzeşte mâine iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei. Maximele termice vor ajunge la 24 de grade Celsius, iar vântul va avea intensificări la munte. În următoarele zile, datorită unei mase de aer încărcate cu particule de praf saharian care vine din centrul Europei, şi la noi în ţară se vor vedea depuneri de praf. Acestea vor fi vizibile în vest, nord vest şi la munte unde sunt prognozate ploi slabe. Concentraţia de particule va fi redusă, spun meteorologii.

518 afișări

ROMANIA, MIERCURI NOAPTEA

În această noapte mai sunt posibile ploi slabe în vest şi în centru, iar în rest cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab şi moderat, iar minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 0 grade în estul Transilvaniei, şi 14 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Vremea se încălzeşte şi în Capitală, unde meteorologii prognozează că maxima zilei va ajunge la 19 grade Celsius, cerul va fi variabil iar vântul va sufla moderat. Zilele următoare vor fi calde şi frumoase, cu cer mai mult senin şi maxime care vor ajunge la 22-23 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor fi cuprinse între 6 şi 9 grade Celsius.

MUNTE

Vremea devine frumoasă şi la munte, unde cerul va fi variabil, mai mult senin, iar şansele de ploaie sunt reduse. La altitudine însă vântul va sufla cu putere, mai ales în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali. Maximele vor ajunge la 17 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -1 şi 3 grade Celsius.

ŢARĂ

Vremea va continua să se încălzească şi în următoarele zile, iar temperaturile vor fi mai mari decât cele obişnuite pentru finalul lunii aprilie. Mâine sunt posibile ploi cu descărcări electrice în zonele montane. În rest, cerul va fi variabil iar vântul va avea intensificări la altitudine şi în sudul Banatului. Vineri, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi ploi slabe la munte şi în vest. Maximele tremice vor ajunge la 29 de grade Celsius în Dobrogea. Pe litoral însă maximele termice nu vor trece de 12-15 grade Celsius. 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici