Metoda inedită găsită de primăria unui oraş din România pentru a anunţa incidenţa Covid-19

  • Incidenţa cazurilor de Covid va fi anunţată prin steaguri colorate arborate în faţa primăriei oraşului.
  • Steagul arborat va fi verde, galben sau roşu, în funcţie de scenariul în care se află oraşul.
684 afișări
Imaginea articolului Metoda inedită găsită de primăria unui oraş din România pentru a anunţa incidenţa Covid-19

Metoda inedită găsită de primăria unui oraş din România pentru a anunţa incidenţa Covid-19

Incidenţa cazurilor de Covid din Ploieşti va fi anunţată prin steaguri colorate arborate în faţa primăriei oraşului.

Primăria municipiului Ploieşti a anunţat joi că va arbora în faţa clădirii instituţiei un steag ce va indica scenariul corespunzător incidenţei Covid-19 la nivelul localităţii.

Reprezentanţii primăriei susţin că au luat această decizie cu scopul de a informa, cât mai vizibil şi eficient, cu privire la situaţia ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2, atât pentru cetăţenii din municipiu, cât şi pentru persoanele aflate în tranzit în oraş.

Astfel, steagul care va fi arborat va avea următoarele culori: verde, galben sau roşu, în funcţie de scenariul în care se află municipiul Ploieşti.

Joi, rata incidenţei cumulate a Covid-19 în Ploieşti este de 2,1 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incidenţă,
covid,
steag

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici