„Mi-e poftă să fac bine!”, o campanie care îi aduce pe părinţi alături de copiii lor aflaţi sub tratament în spital

O campanie intitulată „Mi-e poftă să fac bine!”, care îi aduce pe părinţi alături de copiii lor aflaţi sub tratament în spital, continuă să strângă fonduri pentru construcţia unei noi case pentru cei nevoiaşi.

349 afișări
Imaginea articolului „Mi-e poftă să fac bine!”, o campanie care îi aduce pe părinţi alături de copiii lor aflaţi sub tratament în spital

„Mi-e poftă să fac bine!”, o campanie care îi aduce pe părinţi alături de copiii lor aflaţi sub tratament în spital

În perioada 16 – 22 noiembrie, McDonald’s România organizează evenimentul de strangere de fonduri din cadrul campaniei „Mi-e poftă să fac bine!” prin care donează 1 Leu din valoarea fiecarui Big Mac sau McChicken cumpărat (sandviş sau meniu) către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald. Scopul campaniei este de a strânge suma necesară pentru începerea construirii celei de a treia case a Fundaţiei.

Fundaţia este principalul susţinător al celor două case Ronald McDonald din Bucureşti şi Timisoara care, de la înfiinţare, au ajutat peste 13.000 de familii în perioade dificile. Ne dorim să construim a treia casă Ronald McDonald în România şi avem nevoie de spijinul tău.

"Vino alături de noi şi ajută-ne să oferim sprijin şi alinare părinţilor a căror copii sunt internaţi pentru tratamente de lungă durată", transmite McDonald’s.

Vineri, 20 noiembrie, între orele 10:00 – 14:00, în restaurantul McDonald’s Unirea, de la parterul magazinului Unirea, are loc cel mai mare eveniment de caritate anual al companiei -McHappy Day, ziua în care vedetele devin pentru o zi purtătoare ale mesajului Fundaţiei Ronald McDonald.

Fundatia Ronald McDonald este principalul susţinător al celor două case din Bucureşti şi Timişoara şi, în plus, oferă sprijin diferitelor iniţiative care ajută copiii bolnavi şi familiile acestora.

Printre alte proiecte ale fundaţiei se numără proiectul «Operation Smile», prin care o echipă internaţională de chirurgi a operat gratuit peste 150 de copii cu malformaţii faciale, înfiinţarea unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş, construirea unui lift în Spitalul de copii Louis Ţurcanu din Timişoara care să faciliteze accesul copiilor operaţi la etajele superioare, dotarea Spitalului pentru Copiii Grigore  Alexandrescu cu echipamente medicale performante de imagistică, cel mai important  fiind un computer tomograf performant care ajută la diagnosticarea corectă a peste  3000 de copii anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici