Microbuz care transporta 20 de persoane, implicat într-un accident pe o şosea din judeţul Galaţi

Un microbuz care transporta 20 de persoane a fost implicat într-un accident produs marţi pe o şosea din judeţul Galaţi. Doi pasageri au ajuns la spital în urma coliziunii frontale dintre microbuz şi un autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

629 afișări
Imaginea articolului Microbuz care transporta 20 de persoane, implicat într-un accident pe o şosea din judeţul Galaţi

Microbuz care transporta 20 de persoane, implicat într-un accident pe o şosea din judeţul Galaţi

Un autoturism care circula pe DN 25 a derapat din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz plin cu pasageri.

În urma impactului, două persoane din microbuz au fost rănite. Acestea au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru investigaţii suplimentare, transportul fiind asigurat de o ambulanţă care trecea prin zonă.

„Sunt doi răniţi în urma accidentului de la Braniştea. Ei nu au răni grave, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. În mod întâmplător, o ambulanţă a serviciului nostru trecea prin zonă şi i-a luat pe cei doi, i-a transportat la spital. Ceilalţi pasageri nu au avut nevoie de intervenţia medicilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, Mihai Polinschi.

Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de alt microbuz şi şi-au continuat călătoria.

Poliţiştii fac verificări şi încearcă să afle motivul producerii accidentului, carosabilul nefiind acoperit de gheaţă sau zăpadă.

Ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au constatat că nu consumaseră alcool. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici