Microbuz cu 11 persoane la bord, implicat într-un accident în Prahova: Trei persoane au fost rănite

Un microbuz cu 11 persoane la bord s-a ciocnit, miercuri, cu o maşină, în comuna Floreşti din judeţul Prahova. Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav.

739 afișări
Imaginea articolului Microbuz cu 11 persoane la bord, implicat într-un accident în Prahova: Trei persoane au fost rănite

Microbuz cu 11 persoane la bord, implicat într-un accident în Prahova: Trei persoane au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la faţa locul accidentului au fost trimise echipaje de stingere, de descarcerare, de prim-ajutor şi victime multimple.

Accidentul s-a produs în comuna Floreşti, fiind implicate un microbuz şi un autoturism.

„În microbuz sunt 11 persoane, iar în autoturism două persoane. Sunt trei persoane rănite, una este mai grav în autoturism, iar alte două sunt rănite uşor şi sunt din microbuz”, au spus reprezentanţii Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

 

Taguri:
microbuz,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici