Microbuz de marfă, scăpat de sub control. Un mort şi doi răniţi, după ce s-a izbit de un pom

Şoferul unui microbuz de transport marfă a murit după ce, în timp ce se afla pe un drum pietruit din oraşul Horezu, spre Vârful lui Roman, a intrat cu maşina într-un copac. Alţi doi bărbaţi sunt răniţi.

680 afișări
Imaginea articolului Microbuz de marfă, scăpat de sub control. Un mort şi doi răniţi, după ce s-a izbit de un pom

Şofer de microbuz mort după ce a intrat într-un pom

Potrivit ISU Vâlcea, în microbuzul de transport marfă se aflau trei persoane, din care una - şoferul - a fost găsită inconştientă.

Cei doi răniţi au fost preluaţi de SAJ şi SMURD şi duşi la spital, în timp ce şoferul a fost resuscitat, dar nu a răspuns manevrelor.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, accidentul s-a produs în oraşul Horezu, la coborâre, pe un drum pietruit care duce către Vârful lui Roman. Aici, şoferul microbuzului a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac.

 

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici