Microfoane artizanale, descoperite în sediul Primăriei Satu Mare. Primarul a sesizat STS

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a sesizat, marţi, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) şi a cerut verificarea tuturor încăperilor Primăriei, după ce la Biroul de Relaţii cu Publicul au fost descoperite trei microfoane artizanale, amplasate sub mese.

264 afișări
Imaginea articolului Microfoane artizanale, descoperite în sediul Primăriei Satu Mare. Primarul a sesizat STS

Dorel Coica (Imagine: Sorin Pop/Arhiva Mediafax Foto)

Primarul Dorel Coica a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că nu bănuieşte cine a amplasat cele trei microfoane artizanale şi nici nu vede rostul acestora.

"Un angajat al Primăriei Satu Mare m-a sesizat zilele trecute că la Biroul de Relaţii cu Publicul au fost descoperit trei microfoane artizanale, fixate sub trei mese. Am dat dispoziţie să se verifice şi alte birouri şi am sesizat, marţi, STS să verifice toate încăperile instituţiei, am vorbit cu domnul Opriş. Nu ştiu de când sunt acolo acele microfoane, nu ştiu cine le-a pus şi cu ce scop, nu bănuiesc pe nimeni. Nici nu văd rostul acestor microfoane care transmiteau la mică distanţă”, a spus Cioca.

Potrivit acestuia, la Biroul de Relaţii cu Publicul din Primăria Satu Mare, oamenii "vin să depună petiţii, stau de vorbă cu funcţionarii”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici