Mii de pastile de amfetamină, zeci de grame de cocaină şi trei kg de cannabis, găsite de poliţişti

Mii de pastile de amfetamină, sute de doze de heroină, trei kilograme de cannabis şi zeci de grame de cocaină au fost găsite, în ultimele două săptămâni, în urma a 30 de percheziţii făcute de poliţişti în locuinţele unor suspecţi de trafic şi consum de droguri, anunţă Poliţia Română.

1645 afișări
Imaginea articolului Mii de pastile de amfetamină, zeci de grame de cocaină şi trei kg de cannabis, găsite de poliţişti

Mii de pastile de amfetamină, zeci de grame de cocaină şi trei kg de cannabis, găsite de poliţişti (Imagine Arhiva Foto Mediafax)

"În perioada 9 – 22 decembrie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat 28 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani. În cadrul investigaţiilor, pentru probarea activităţii infracţionale a 83 de persoane bănuite, poliţiştii au efectuat 30 de percheziţii ce au vizat imobilele folosite de acestea. În urma administrării probatoriului, 26 de persoane au fost reţinute sau arestate şi 4 sunt cercetate sub control judiciar.În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate 3,242 kg. de cannabis, 3 gr. de heroină, 92 de gr. de haşiş, 12 doze de heroină, 35 de gr. de cocaină, 7,510 kg. de masă vegetală, 50 de gr. de amfetamină, 4 gr. de MDMA, 33 de comprimate MDMA şi 3 cântare folosite la cântărirea drogurilor", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR).

Din casele suspecţilor au fost ridicate şi puse sub sechestru zeci de telefoane mobile, mai multe calculatoare, dar şi importante sume de bani, mai anunţă sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici