Ministerul Apărării recrutează 2.000 de soldaţi şi gradaţi voluntari

Ministerul Apărării desfăşoară prin birourile informare-recrutare judeţene, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie, activitatea de recrutare a tinerilor - băieţi şi fete - cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, pentru profesia de soldat şi gradat voluntar în unităţile din subordine.

465 afișări
Imaginea articolului Ministerul Apărării recrutează 2.000 de soldaţi şi gradaţi voluntari

Ministerul Apărării recrutează 2.000 de soldaţi şi gradaţi voluntari (Imagine: Mediafax Foto)

Conform MAp, pentru prima serie de pregătire din trimestrul I al anului 2009 sunt disponibile aproximativ 2.000 de locuri în diferite specialităţi din Forţele Terestre, Forţele Navale şi din Forţele Aeriene, precum auto, geniu, comunicaţii şi informatică, apărare NBC, rachete şi artilerie, infanterie, tancuri, marină, radiolocaţie, paraşutişti, logistică, aviaţie, poliţie militară.

În perioada 1-31 octombrie, Ministerul Apărării desfăşoară, pe posturi de televiziune şi radio, componenta publicitară a campaniei de informare şi relaţii publice pentru promovarea profesiei militare. Spoturile radio şi TV pot fi accesate în pagina de internet www.mapn.ro/recrutare.

În anul 2009, vor fi disponibile aproximativ 4.500 de posturi pentru soldaţii şi gradaţii voluntari.

Soldaţii şi gradaţii voluntari, cu vârste de până la 30 de ani, reprezintă principala sursă de formare a subofiţerilor, având astfel posibilitatea optării pentru o carieră în cadrul Armatei, mai precizează MAp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici